2015 Reading Challenge

In 2015 ben ik klaar met mijn 52-boeken-1-jaar uitdaging. Ik heb er alle vertrouwen in dat het halen van mijn doel geen enkel probleem wordt; volgens mij lig ik zelfs voor op schema. Ik was daarom op zoek naar een leuke literaire uitdaging die deze kon opvolgen. En gelukkig maar: er is een hele leuke, namelijk de

“2015 Reading Challenge”
bedacht door Popsugar. Het idee is om 52 boeken te lezen in een jaar, maar niet zomaar boeken. Ze hebben een lijstje ontworpen met 50 punten die je kunt afvinken. Elke punt is een eis, bijvoorbeeld: een non-fictie boek, een boek uit je jeugd, een boek dat je is aangeraden door een vriend, een toneelstuk en ga zo maar door (een van de punten is een trilogie, dus met de 50 punten kom je op 52 boeken in totaal). Hartstikke leuk natuurlijk. Het is de ideale manier om zoveel mogelijk soorten boeken tegen te komen in je jaar van veel lezen. Plus, ik ben gek op lijstjes waar je dingen van kunt afvinken 🙂

Ik heb het lijstje hier neergezet:

 (je kunt op het plaatje klikken om hem groter te maken)

Als je geïnteresseerd bent lees dan dit artikel op Popsugar, waar je ook een handige printbare versie van de lijst kunt downloaden. Ik heb heel veel zin in deze challenge, hij lijkt me echt ontzettend leuk! Denk jij er ook over om mee te doen, laat dan een reactie achter, het lijkt me leuk om dit met meerdere mensen te doen! De eisen zijn best creatief bedacht maar zeker goed te doen. Het maakt je gewoon wat bewuster van wat je allemaal leest, maar dingen zoals een thriller of een boek met één woord als titel zijn heus wel goed vindbaar / leesbaar.

Aaaaaah ik ben enthousiast!

Deel deze post!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

2 thoughts on “2015 Reading Challenge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *