Disclaimer

Over elk boek dat ik lees schrijf ik een bericht met daarin mijn mening over dat boek. Elke recensie op deze site moet dan ook worden opgevat als een persoonlijke mening, ongeacht of ik de boeken zelf heb gekocht, gekregen van vrienden / uitgeverijen of heb geleend bij de bibliotheek.

Op Ilona Leest kun je er daarom altijd van uitgaan een eerlijke mening te lezen.

Ik zou nooit reclame maken voor een product of boek waar ik niet achter sta. Het zou echter kunnen dat er een keer een betaalde reclame (advertentie of advertorial) plaats voor een product of boek waar ik ook enthousiast over ben. Natuurlijk staat er dan duidelijk bij dat het bericht een advertentie of advertorial is.

Via mijn posts en op mijn homepage link ik soms door naar sites waar je boeken kunt kopen. Soms krijg ik een kleine vergoeding als mensen via die links een boek kopen; dit is bij The Book Depository en Bol.com meestal het geval. De boeken zullen nooit duurder zijn via die links: je betaalt dus nooit meer dan normaal door via Ilona Leest op een verkooppagina te komen.

Privacybeleid

Op Ilona Leest worden soms persoonsgegevens verzameld. Dit is bijvoorbeeld het geval als je het contactformulier invult, je aanmeldt voor de nieuwsbrief, of in een reactie je naam en e-mailadres noemt. Met deze persoonsgegeven wordt zorgvuldig omgegaan: ze worden hooguit opgeslagen op de server van Ilona Leest en de host. Met uw naam, e-mailadres en eventueel IP-adres wordt zorgvuldig omgegaan en alleen voor intern gebruik geraadpleegd.

Door op Ilona Leest te surfen stem je ook in met het verzamelen van cookies. Het kan zijn dat (onderdelen van) de site niet optimaal functione(e)r(t)en als je cookies hebt uitgeschakeld.

Als je verder nog vragen hebt over het privacybeleid van Ilona Leest, of meer specifieke vragen over je eigen persoonsgegevens, aarzel dan niet om contact op te nemen. De manieren waarop je dat kunt doen zijn te vinden op de Contactpagina van deze website.

Deel deze post!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email