Harry Potter marathon

Ik houd van Harry Potter. Nee, het is misschien geen originele mening, en ja, het is in principe meer een kinderserie dan een serie voor volwassenen. Maar toch. De Harry Potter serie is creatief, spreekt tot de verbeelding, heeft een achterliggende moraal en interessante personages.

Elk jaar in de winter krijg in weer zin om alle Harry Potter boeken opnieuw te lezen. Gewoon bij The Philosopher’s Stone beginnen en dan door tot The Deathly Hallows. En elk jaar vind ik het eigenlijk zonde van mijn tijd omdat ik die boeken al redelijk vaak gelezen heb en er nog zoveel boeken zijn die ik nog niet gelezen heb. Maar lezen moet ook leuk blijven dus dit jaar ga ik gewoon precies doen waar ik zin in heb.

Misschien vind je het leuk om mee te doen? Ik zal zoals altijd weer een post schrijven als ik een boek uit heb. Ik hoop er volgens schema gewoon eentje per week te lezen, te beginnen bij vandaag. Ik lees de Engelse versie maar voel je vrij om de Nederlandse te lezen! Het is altijd leuker om boeken met mensen tegelijk te lezen. Laat het me maar weten in de comments (of als je me in het echt kent: via Facebook o.i.d.) als je ook Harry Potter gaat lezen de komende weken. Dan kunnen we samen weer helemaal in de magische kerststemming komen šŸ˜€

(mocht je de serie nog niet in je bezit hebben: hier kun je de Engelse versie kopen, in losse delen of in een boxset!) *

*Ik ben een partner van The Book Depository en ontvang voor elk boek dat verkocht wordt via mijn link een kleine vergoeding.

Deel deze post!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

One thought on “Harry Potter marathon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *