The Book Depository

In een aantal van mijn posts heb ik links geplaatst naar boeken op de boekensite The Book Depository. Dit is een Engelse webshop die zich focust op boeken maar ook dingen als notitieboekjes verkoopt en gratis verzendt over de hele wereld.

De meeste boeken zijn op www.bookdepository.com spotgoedkoop in vergelijking met hoeveel je zou betalen in een Nederlandse winkel. Ook is de selectie zeer uitgebreid en hebben ze naast Engelse titels ook honderden Nederlandse, Duitse en Franse boeken.

Ik ben heel trots dat ik nu kan vertellen dat ik een officiële partner ben geworden van The Book Depository. Dat betekent dat elke keer dat je via mijn site een boek koopt, ik een piepklein deeltje van de winst krijg. Dus niet alleen jij bent gelukkig met de kleine prijsjes van The Book Depository, als je er via mijn site een boek koopt maak je mij ook nog eens supergelukkig!

Niet alleen gewone leesboeken zijn er te koop. Van een goede vriendin van mij heb ik gehoord dat zij er haar studieboeken heeft gekocht (voor de studie Wijsbegeerte) omdat die op The Book Depository gewoon het allergoedkoopst waren!

Mocht je opmerkingen of vragen over mijn partnerschap met deze site hebben, laat je dan gerust horen via een reactie op deze post! Ik kijk heel erg uit naar mijn samenwerkingen met TBD en ik hoop jij ook 🙂

Deel deze post!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *