Update over boek #45

Na de klassieker van vorige week, Jane Eyre, ga ik nu een volgende klassieker lezen. Bij de Kringloopwinkel kocht ik ‘Gejaagd door de wind’, van Margaret Mitchell. Het is een erg dik boek en ik verwacht hem dan ook niet voor volgende week helemaal gelezen te hebben.

Mocht je ‘Gone with the wind’ ook willen lezen, loop dan even langs bij je plaatselijke Kringloopwinkel of klik op deze link om hem nieuw aan te schaffen. * Als je geen tijd hebt om het boek te lezen kun je, om toch wat van het verhaal te weten te komen, ook de film uit 1939 bekijken. Dit is de trailer:


Ik ga mijn best doen om hem binnen een week uit te lezen om een recensie te kunnen schrijven en tot die tijd kun je ook dit boek lezen of misschien de film bekijken!

*Ik ben een partner van The Book Depository en ontvang voor elk boek dat verkocht wordt via mijn link een kleine vergoeding.

Deel deze post!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *